Aku Bengang!!

Aku betul-betul bengang, tak tau masalahnya datang dari mana~

Kalau korang perasan, dah beberapa entri yang aku tak dapat nak reply komen. Dan dah lama juga aku tak lawat blog korang. Lebih-lebih lagi yang tingal jejak kat shoutmix tu.

Sebenarnya aku ada masalah dengan blog ni. Loading time lambat sangat macam siput! Mau aku tunggu sejam nak view blog aku ni tak keluar-keluar juga. Bengang aku jadinya. Dah dua hari macam ni. huhu~
aku hanya boleh baca komen semua dari email. Sedih hatiku. huhu

Aku hanya boleh masuk sampai dashboard blog je. Nak view tak boleh. Semua entri sekarang ni pun buat autopublish je. Malas nak publish on the spot. Takde mood. huhu. Mungkin tak masalah template aku ni? Aku dah suka sangat dengan template ni. aku nak stay dengan template ni. Tak nak tukar lagi. Lagipun aku bukannya pandai bab-bab edit template. Kalau aku pandai, bagilah aku tempalte macamana pun, boleh saja aku transform pergi style yang aku suka.

Kalau korang masuk blog aku ni cepat tak load time dia? Ke sama lambat juga? Macam nuffnang ni pun sama gak. Aku tak dapat nak view pun website ni. Lambat! Nak kata masalah laptop, tak juga. Baru je semalam aku format laptop ni. Lagipun website lain boleh pula aku buka.

Kenapa ye?

10 Komen:

iniAku said...

okey je bukak belog ko nie..agak lembab ah, tp tada la sampai sejam nunggu.hehe

FarhanaDr said...

Okey sajerrr.. Tak lambat mana pun.. Heehee..

Kapten said...

aku pun bukak ok jer
ko clear segala temporary file laptop ko tu



Latest: Kantoi Aku Meminati Seseorang - PART I, PART II

Berd said...

takde lah. aku auto kluar. seminit pon tak sampai.
kehkehkeh.

aku rasa pc kau berat sangat kot. ekeke

aNiS tHe BumbleBee said...

okey aje lah...seminit xsmpai.

Kyuubi_85 said...

@iniAku, Aku baru dapat buka hari ni. huhuhu

Kyuubi_85 said...

@FarhanaDr, huhu ya mmg tk lambat mana pun, tp sebelum ni mau nak nangis aku tunggu. huhu

Kyuubi_85 said...

@Kapten, entah la..,. aku baru je format laptop, tp mcm ni pula. Adoi,

Kyuubi_85 said...

@Berd, haha. ko memang. weh, pc aku laju mcm lipas kudung tau. haha

Kyuubi_85 said...

@aNiS tHe BumbleBee, tp tpt aku mau nak utnggu sejam baru dapat buka. huhu