Kalau Cerita Nuffnang Semua Nak Baca

Kalau cerita pasal traffic macam hujan, pasal earning Nuffnang, pasal cashout Nuffnang, semua orang teruja sangat nak baca kan? aku juga kadang-kadang macam tu. Yala kan, siapa tak nak duit.

Dan semalam menjadi bukti apabila aku tulis tentang my first cashout earning Nuffnang. Walaupun ciput je, tak setanding dengan korang, tapi syukurlah ada juga reward sambil menulis ni.

Lepas saja aku publish post tu, aku terus pingkan latest entri tu di Gengblogger. Tak sampai 3 minit bila aku cek blog aku, hah ada 15 orang skodeng dalam satu masa.

Ya, sikit je bagi korang yang leh berpuluh-puluh skodeng dalam satu masa. namun bagi blog murahan macam aku ni, 15 orang dalam satu masa tu kira dah banyak sangat dah tu. Tak pernah lagi selama aku tulis blog ni seramai tu orang datang sekaligus. Hah tengok screenshot aku ambil semalam.



Kalau blog fames macam korang, tak hairanlah untuk dapat macam ni kan? Tapi, bagi aku, ni dah jadi satu pencapaian bagi aku. Dan jadi bukti bahawa semua orang gila nak tengok Nuffnang je kan? :D

8 Komen:

Sumijelly said...

betul...
nak dpt traffik laju..citer pasal nuffnang... nanti ramai la yg terjah..hehehe

Sumijelly.com

Merah Baldu said...

pasni bakal kd blogger otai la..hehe

aduka said...

byk ke dpt? aku bru join.. haih.. T_T

Kapten said...

hahahaha... kalau ko buat entri duit masuk banyak... lg bertambah visitor ko kot



….KANTOI AKU MEMINATI SESEORANG

.::WaNiE::. said...

heheheh haah asal ada tajuk NN jek orang terjah

Berd said...

kantoi gila vaviks 15 tu mata duitan.


kalau pempuan memang takleh wat bini!


ekekekek


<>__<>


wooohhoo!

♥ Syira ♥ said...

haha, tau xpe. kantoi giler2 15 pasang mata yg ngah skodeng tu mata duitan. semua yang hantar komen ni pun... hahah

cik EPAL said...

orang gila duit. hehe :)