Isi Masa Jawab Tag Kejap

Sebenarnya dah lama tag dari si bella ni, tapi aku takda masa nak buat. Dah la internet ni lambat macam siput, dah tu aku banyak assignment nak kena buat dan submit. Kalau korang perasan, akhir-akhir ni aku jarang update blog ni. Kadang je, kalau ada kesempatan, pasti aku update. Aku kan Hantu blog. haha

Ok, sekarang masa nak jawab tag. :D

1) Adakah anda rasa hot?
Ya, memang sekarang ni sangat panas tu pasal aku rasa sangat hot. :D

2) Upload wallpaper laptop yang anda gunakan sekarang?


3) Cerita pasal gambar ni?
haha. aku dah lama pakai wallpaper ni. mls sgt nak tukar. So guna yang ni je la. :D

4) Kali terakhir makan pizza?
Sorry aku tak pernah makan pizza. Tak tau kenapa aku tak nak makan. Tapi baru je tadi aku makan KFC. hehe

5) Lagu terakhir anda dengar?
Shut up and drive dari rihana. Lagu ni aku guna untuk presentation aku. huhu

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan Tag ni?
Blogwalking of kos! :D

7) Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
Rahsiah sebab sangat buruk. Boleh ke jawab macam tu? hehe

8) Tag lagi 5 orang.

Aku tatau nak tag siapa ni. Ok, siapa yang kena...

2. zai

9) Siapa orang nombor 1 pada anda?
Kenalan alam maya. Aku selalu dtg blog dia dan komen2 tapi skrg ni aku jrg dah tgk tpt dia. sibuk je.

10) Katakan sesuatu pada orang nombor 5
Weh, dah lama aku tak dengar berita dr ko! :D

11) Nombor 3  ada hubungan dengan siapa?
dia ni seorang ibu. Ada hubungan dengan Danish, iaitu anaknya. :D

12) Bagaimana pula dengan nombor 2?
Oo, dia ni budak UiTM kedah belajar dalam Diploma Public Admin. Semester 6. Kalau aku dapat further study kat shah alam mungkin dapat jumpa dengan dia ni. :D

13) Kata Cinta pada nombor 4?
Hah!? Aku rasa tak bermakna kata-kata aku untuk dia. Dia hanya akan dengar apa si Frank Lampard cakap. huhu

14) Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang tag anda.
Dia kata dia ni penskodeng blog aku. huhu. seorang wanita of cos and belajar kat india ye? :D 
itu je yang kau tau pasal dia ni. huhu

So, ni lah hasil dari tag ni. Beautiful blogger ni dah aku tampal, so aku hanya akan tampal yang lagi satu ye cik bella? :D

So, pada yang kena tu, jawab, jgn tak jawab :D




0 Komen: