Gambar Tandas Macam Sial

Dunia sekarang ni semakin pelik. Otak pun makin advance. macam-macam dalam otak. Semua benda yang tak pernah manusia fikir berapa ratus tahun yang lalu kini ada depan mata.

Dulu orang pakai kereta lembu atau kereta kuda. Tapi sekarang, tak mainlah kereta lembu. Mau nak pakai Ferrari ke lamborghini ke.

Ok, dah melilau entah kemana, kita balik pada tandas ni. Macam bodoh je buat tandas macam ni kan? Dulu aku pernah postkan entri pasal tandas gila juga kat sini dan sini.

Kali ni tandas lagi punya cerita. yang ni pun aku copet kat facebook juga. haha. Dah aku kena tag, aku ambik je la. Nak saksikan gambar tandas yang pelik.




Apa pendapat korang? Memang otak diorang dah mereng ke ni?

P/s jangan nak kata apa-apa, diorang yang buat. aku just nak share je.