Exchange Link a.k.a Tukar-Tukar Link

Siapa nak tukar link sila angkat kaki! :D

Kalau nak berblog dan dapat ramai kawan kan best? Rasanya dulu-dulu sebelum ada nuffnang, blogger malaysia buat blog untuk ini tak? :D

Lepas tu, kalau dah dapat kawan mesti nak tukar-tukar link kan? Introduction, hehe

Ok, hari ni aku secara rasminya nak buat pengumuman pada bloggers yang ada tukar link dengan aku dan follower yang follow blog ni, link korang aku dah pindahkan ke satu blog khas yang aku buat untuk letak link korang semua supaya senang aku nak terjah korang. Korang boleh cek kat sini ye. My Online Notes. Kalau tak pun, korang boleh cek kat atas tu, dalam diretory ada friends link tab.

Sesiapa yang aku tak letak link kat blog utama aku ni, aku minta maaf banyak-banyak. Bukan apa, aku nak kurangkan "lemak" blog ni. Dah bertambah loading time blog murahan ni. huhu

So, kepada yang follow blog ni, atau yang ada tukar link dengan aku, korang cek kat blog utama, kalau blog korang takde dalam ni, cek kat My Online Notes samada link korang ada ke tak supaya aku boleh update link korang. Dan kalau takde, tolong bagitau aku ye. tinggalkan komen kat entri ni dan sertakan sekali link korang ye. :D

Dan sesiapa yang berminat nak tukar link pun boleh tinggalkan link korang kat sini ok?

Kerjasama Amalan Mulia :D

11 Komen:

p3perak said...

yeay.. 1st lagi..

Sharinginfoz said...

bagus ni link mengelink antara satu sama lain.. boleh tingkatkan trafik kan....

Jom Makan Kek

amirah said...

nak jugek...
http://nooneknowzz.blogspot.com/

bspotgurl said...

Bagusnya die

nadiah daud said...

nk jugak nadiah daud
http://www.cummycikki.blogspot.com/

♥Hernee Nazir♥ said...

nak gak ..hehehe

http://www.herneenazir.com/

ambooyats said...

jum xchange link :)

http://ambooyats.blogspot.com/

Hazzy Ishak said...

me too
http://hazzysuperb.blogspot.com/

MR Bang Miji said...

nak gak...
http://mijikemamang.blogspot.com

eLL said...

jgn tinggal dakuuu
http://ell-pmc.blogspot.com/

Amirah Rashid said...

kalau link aku kau da ltak mcm mne eh? hihi :P