Citarasa Pembaca Memang Pelik

Pembacalah yang menjadi tunjang kejayaan sebuah laman web ke blog ke. betul kan? Tapi kadang ada pembaca yang mencari suatu kelainan. maksud aku disini yang pelik-pelik lah.

Dan pembaca blog aku juga, terutamanya yang singgah dari serach engine memang pelik. Aku tak tau lah diorang nak cari apa kat dalam ni. Ada ke benda pelik-pelik aku tulis dalam ni? Takde kan? huhu. Cuba tengok analisis kata kunci yang diorang search dari search engine ni.



Banyaknya orang nak cari tentang seluar dalam dari blog aku ni. Weh, ada aku tulis review pasal seluar dalam ke sini? huhu

Paling tak boleh blah, lelaki pakai bra. haha. Selera pembaca memang pelik kan?