Cashout Pertama Selepas 4 Bulan

Akhirnya, selepas 4 bulan bersama Nuffnang, barulah aku mampu nak cashout earning. huhu. Ciput je aku dapat. Korang yang lain ada pernah aku baca, lepas 2 bulan saja dengan Nuffnang dah cashout. Mantap! tapi apa pun, aku percaya rezeki kita berbeza, tak sama.

Thanks juga dengan instant cash blogging tu. kalau tak, rasanya belum mampu nak cashout earning aku tu. tapi apapun brsyukur dengan apa yang kita dapat, ya tak?

lepas cash out, akaun jadi RM0 balik. huhu. Dah rasa pelik, sebab selama ni biasa tengok earning tu ada. sekarang ni, dah jadi RM0 balik. huhu


So, sekarang tengah nak tunggu cek pertama sampai. mungkin hujung mei barulah sampai tu. huhu. tak sabar pula rasanya nak rasa duit blog ni. hehe

So, lepas ni berusaha lebih lagi lah dalam blogging ni. semakin lama aku rasa jadi bloggers, semakin ketagih nak update blog ni. Dan makin best pula rasanya. Blog ni ada ilmu pukau ke apa? haha

Happy blogging kepada semua! :D

2 Komen:

Afendy said...

wah.. dah dapat cash out yee?

Kyuubi_85 said...

@Afendy, dah.. tu pun nak tunggu 4 bulan baru dpt. :D Kena usaha lebih hehe