No Sweat

Tidak dinafikan penampilan diri seseorang itu sangat penting, apatah lagi jika kerjaya yang melibatkan korang sering berjumpa dengan klien. itu adalah first impreesion klien terhadap syarikat korang. Kalau korang mempunyai penampilan yang tak best, mesti klien tu fikir syarikat tu something wrong kan?

Dalam Menjaga penampilan diri, ada banyak perkara yang perlu dijaga seperti pakaian korang, personaliti, serta beberapa aspek penting termasuklah bau badan. Menjaga bau badan adalah sangat penting terutaamanya bau ketiak korang ketika berpeluh. Korang selesa tak kalau orang yang berada disebelah korang tu mempunyai bau badan yang tak best?  Tambah lagi dengan bau peluh selepas banyak melakukan kerja kan? Tapi, kalau orang tu baru lepas bersukan tak kisah la kan? Faham juga keadaannya.

Aku ada beberapa pengalaman dengan rakan-rakan ketika sekolah menengah yang tak suka memakai wangian terutamanya menjaga bau ketiak mereka. Dahlah bulu ketiak panjang, tebal pula tu. hah! korang bayangkan kalau dorang tu berpeluh, macamana baunya. memang tak selesa kan? Tak tahan aku.

Dan yang melucukan, bila cuaca dah mula panas dan badan mula berpeluh, korang akan nampaklah ketiak tu semakin basah. Dan yang menggelikan, korang boleh nampak peluh mengalir dari ketiak tu!! Dan korang nak tahu, aku juga pernah mengalami keadaan yang sama walaupun dah memakai deodorant. Sebabnya, Deodorant yang aku pakai tu bukan anti peluh, so tak boleh tahan juga, peluh tu tetap mengalir. huh! 

Tapi, sekarang masalah peluh dan bau ketiak bukan lagi menjadi satu masalah besar kepada kita. Memperkenalkan produk Adidas iaitu Adidas action 3, anti peluh dan anti bau.

Dengan Adidas Action 3, ketiak takan berbau dan berpeluh lagi. Dan korang takan nampak kejadian peluh mengalir dari ketiak korang mahupun orang lain. Sebabnya, Adidas action 3 ni adalah sejenis deodorant yang mampu untuk menyerap peluh korang tu dan menghilangkan bau-bau yang tak enak dihidu. Dan yang paling penting, Adidas Action 3 akan memberi kesegaran berpanjangan pada korang semua!

Haha, sebab itulah, Nuffnang dan Adidas Action 3 ni membawakan Project Alpha Season 2, satu program tv yang akan melihat kehidupan sebenar seorang blogger. Sebabnya? Supaya semua top blogger ni tak berbau yang pelik dan tak enak terutamanya ketika melakukan aktiviti yang lasak nanti. Kalau tak, hah, korang rasa ada tak abang jurukamera nak dekat dengan dorang tu kalau bau semacam je badan, kan? haha

So, apa tunggu lagi? Jom dapatkan Adidas Action 3 di pasaran sekarang untuk kesegaran dan wangian yang berpanjangan. Pada jejaka yang tengah nak mengurat sidia, ni boleh bagi advantage pada korang. haha

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions