mari Jawab Tag

Fuh, dah lama aku tak update blog ni. Dah 3 hari. eh, da lama ka tu? Tapi aku rasa dah lama sangat dah. hehe. Biasalah, masalah internet. Aku menggunakan Wireless internet connection kolej aku. Maksudnya kalau dorang dah off wireless tu, aku tak online la. Dan dalam 3 hari tu, kerja-kerja maintenance wireless tu dilakukan menyebabkan aku tak dapat nak online.. huhu

So, hari ni, buka ja blog, aku dah kena tag oleh si FIT yang terrer bab edit gambar tu. Aku rasa coding pun hebat si fit ni, korang p la jenguk blog dia ni.


Ok, cukup aku nak jawab tag dulu.

1) You have to print screen wallpaper that you are using right now


 

2) Tell us why you like the wallpaper

Actually i don't like this wallpaper. hahaha. Sebenarnya laptop aku baru aku format, jadi belum jumpa wallpaper yang best, so just biarkan default wallpaper dulu. nanti aku tukar kalau dah jumpa wallpaper yang berkenan di hati.

3) Tag 10 people...

wah banyak ni. Ok, mari tengok siapa yang kena..

1.  MONICA
2.  p3perak
3.  zai
4.  Berd
7.  Sizuka
9.  Feelinblue 
10. Dee


Ok, siap akhirnya aku buat tag ni. Tak pernah lagi aku main tag-tag ni. Best juga rasanya kalau buat sekali-sekala kan? :D

Pada yang kena tag ni, selamat berjaya. Buat, jangan tak buat. ada juga alasan nak update blog. :D
 

23 Komen:

sayaBerd said...

sialan!!
hahaha..

Kyuubi_85 said...

@berd,

hahaha.. apa yg sialnya ni? bari ko siap jwb tag, dah kena lg? wakakaka

p3perak said...

sengaja oo..
bertangguh lg la keja2
sekolah ni..
hahahaha...

Kyuubi_85 said...

@p3perak,

sori, bersama-sama la kita membuat kerja2 sekolah yg berlambak ni... hahaha

feelinblue said...

haha tak pasal2 nama aku naik.

:P

p3perak said...

mari kanak2..
eh, x yah sOry..
suka2.. ada tag lg??

Kyuubi_85 said...

@Feelinblue,

haha... nama ko je aku terfikir masa nak buat tag td.. haha

blm sempat aku menyigh tpt ko dah ko tau... bgs2

slmt menjwb tag.. :D

Kyuubi_85 said...

@p3perak,

eh2, suka pla dia ni.. :D

takda lg.. ni first aku main2 benda ni.. :D

feelinblue said...

kyubii. cmne eh nk main bnda neh?

HAHA

Kyuubi_85 said...

@fb,

ko jwb je pa yang disoal kat sana tu.. hehe

ko buat je benda bodoh2 pun ok.. janji hepi.. hehe

Mohd Shahrul Hafizi said...

Sukanya!!!

Macam tahu-tahu je aku mengidam kena tag. Hahaha.

Kalau ko nak cari wallpaper cun-cun, aku sarankan ko lawat website ni

http://www.smashingmagazine.com/

vidadarisakura said...

suda setaun aku tinggalkan zaman tag. heee


kalau rajin aku buat. KALAUU.haha

::SizuKa:: said...

baru perasan. nanti aku buat ok. insyaAllah...hee~

dee love eiffel said...

haaa..ni yg malaas ni..hahak..insyaALLAH ade masa aku buat aa :)

Kyuubi_85 said...

@mohd Shahrul Hafizi,

haha, aku dpt baca perasaan hati mu.. wakakaka

Kyuubi_85 said...

@Vidadarisakura,

so, apa kata mulakan tahun ni dgn menjwb tag ini.. mungkin zman tg2 dtg lg.. hehe

Kyuubi_85 said...

@Sizuka,

ok..kalau rajin buat la.. kalau tak pun takpe.. :D

juz 4 fun..

Kyuubi_85 said...

@dee,

haha...buat la nanti.. :D

Mohd Shahrul Hafizi said...

Hati aku takda sape dapat baca. Serabut gila kot. Hahaha.

Kyuubi_85 said...

@MOhd Shahrul,

btl ke tu? x caya aku.. meh aku bwa ko jumpa dukun g berubat baru x seranut.. haha

Mohd Shahrul Hafizi said...

Dukun? Takmo la aku. Nanti kena rogol. Hahaha.

Kyuubi_85 said...

hahaha...dukun x pandai merogol... bomoh je... haha

Mohd Shahrul Hafizi said...

Takdanya. Dukun sekarang pun dah pandai. Hahaha.