Menggairahkan??!!


lagi kali ni sesuatu yang pelik disini. Kan aku pernah bagitahu hari tu yang aku ni sukakan benda yang pelik-pelik.

Kali ni aku nak share lagi sesuatu yang pelik aku jumpa masa pertemuan dengan pak cik Google hari tu. :D


 
Eh, lagi-lagi pakcik Google. Bukan yang ni la. Tapi Pak cik Google ni banyak "harta" tau. haha

Ok, mesti korang dah tak sabar nak tahu apa yang aku nak share kali ni kan? Ok, malas cerita panjang, korang tengok sendiri.




Apa Pendapat korang?

55 Komen:

sayaBerd said...

toilet cam shal!

kahkahkah

maslinamansor said...

terserah la kepada kaum lelaki nak rasa ape.... :)

Tandas lelaki kan...

Kyuubi_85 said...

@Berd,

aku rasa malu nak g tandas mcm tu... haha

Kyuubi_85 said...

@maslinamansor,

ko rasa ada ke yg suka cam tu if tpt kita?

aku sure malu.. huhu

Eyriqazz said...

hik3...rasnaya pernah tgk di blog sirman

luvly mya said...

haih..ade gak toilet gini?adoyai..

Kyuubi_85 said...

@Eyriqazz,

haha.. yaka? tak tau pla aku.. hari tu type tandas, kuar gambar ni.. haha

Kyuubi_85 said...

@luvly mya,

kat tpt lain je.. rasanya tpt kta takde rasanya.. :D

FarhanaDr said...

Erk.. Ape rasenye tu ek??? Hahahahaha.. Geli arr..

Frodo Baggins said...

>>______<<

kalau dapat gini
tak tau air kencing ke aper yg kuar nanti! kah3x ... cilakak jamban ini. confirm ari2 masuk ... cisss. JAIS kene wat kije kalau mende ni ada kat malaysia ... wahahahhaha

Kyuubi_85 said...

@FarhanaDr,

entah..tak tahu.. haha

Kyuubi_85 said...

@Frodo,

ko tak g kencing, tp benda lain yg ko buat kn? hahaha

dee love eiffel said...

kah kah.. gambarmemang tak bule blah an.

shasha bee said...

syiall nyerr toilet dier ! hak3

Kyuubi_85 said...

@dee love eiffel,

haha.. tula pasal..

Mimpi said...

Ah~ aku tak menggunakan tandas jenis ini.

Kyuubi_85 said...

@shasha bee,

hahaha... ni dah jadi isu jantina ni... ish3

maisyara Pot! Pot! said...

gilerr.. kompem yg kencing, tk kuar2 toilet mcm ni.. xD

Kyuubi_85 said...

@maisyara pot!,

hahaha... napa tak kuar tu? hehe

Kyuubi_85 said...

@mimpi,

ko tipu... ni la tandas yg ko cari2 slma ni... wakakaka

DzulhafixiceD said...

rasa ape? ape? kehkehkeh..

Kyuubi_85 said...

@DzulhafixieD,

ko rasa apa dorang rasa masa guna tandas ni... haha

p3perak said...

wey, kat m'sia pun ada.. ~ dari sumber roomate ksgyn ku
kat mne ek??
jOm survey..

wakakakaka

feelinblue said...

saya tak kencing berdiri.

sekian :)

Kyuubi_85 said...

@p3perak,

weh, serius? mcm tk caya eh if msia pun ada.. nanti aku bongkar harta karun google

Kyuubi_85 said...

@feelinblue,

Fb, jd ko kencing cmana?

Mohd Shahrul Hafizi said...

Lagi best kalau tempat tu bergerak-gerak depan belakang. Hahaha.

Kyuubi_85 said...

@MOhd Shahrul Hafizi,

haha... nakal ko ya.. :D

kang bukan air kencing yg kuar.. haha

Mohd Shahrul Hafizi said...

Hahaha. Alang-alang menyeluk pekasam. :P

Kyuubi_85 said...

@Mohd Shahrul Hafizi,

biar sampai ke pangkal lengan kan? haha

weh, ko g buat la tandas mcm tu yg pandai gerak ke dpn n blkg..

Nazz@Purple said...

Lelaki yg masuk toilet tu..mesti berjam-jam kan..

nand nasyari said...

hak3.. toilet cm harem... tp style gak tuh.. ;D

nawal said...

wadahel lah toilet itu!

zulhilmi bdk blur said...

unik...
tp xpenah plak tringin nk try..
hehe

cikwanik said...

selekeh r toilet cenggini

yukss

bellar0ssa said...

adeh wujud gak toilet cmni.uh uh. ade plak jadi tujuan lain tu kang..

sengal2.

selekeh.

Kyuubi_85 said...

@Nazz,

cmana ko tau? ke ko pnh pegi tandas cam ni? haha

Kyuubi_85 said...

@nand,

style ke cam tu? malu aku nak guna tandas cam tu eh.. :D

Kyuubi_85 said...

@nawal,

haha... tapi bila guna rasa cam syurga tak? haha

Kyuubi_85 said...

@zulhilmi,

haha..mmg ko tk tfikir nak try.. lgpun rasanya kat malaysia takde tandas cam ni..

Kyuubi_85 said...

Cikwanik,

yeke? tp org tk kisah.. haha

Kyuubi_85 said...

@Bellarosa,

tapi kalau takde tpt nak buat tujuan lain tu rasanya ok kot.. :D

feelinblue said...

kyubi.

bertenggong HAHA

Kyuubi_85 said...

@Fb,

haha... mcm pelik ko kencing mcm tu.. ish3

Mohd Shahrul Hafizi said...

Dari aku buat tandas camtu. Baik aku buat bisnes cikaro. Hahaha.

ida said...

eruk la...apasal pempuan ja yg sll kena???? org barat ni udah teruk tahap gila!!!!!

Kyuubi_85 said...

@Mohd Shahrul,

hahaha...silakan2.. :D

Kyuubi_85 said...

@ida,

ada2 je dorang ni... mungkin fikirn dorg tu dah masuk thp x siuman kot.. huhu

::SizuKa:: said...

yerk! tak senonoh punya toilet..

DaHLia said...

kalo gay mesti xnak masuk toilet ni...

Kyuubi_85 said...

@sizuka,

hahaha... apa dah boleh buat, otak org skrg semakin cngh.. huhu

Kyuubi_85 said...

@Dahlia,

haha.. akak rasa cam tu ke? :D

ke mungkin dorg suka kot.. haha

ida said...

haha... sokong la kak dahlia... :)

Kyuubi_85 said...

@ida,

haha..sokong akak lg? :D

zahir adnan said...

macam palat ini toilet..