Im off to membakut sabah

Adoi, aku dah penat!! Banyaknya assignment yang aku kena siapkan. entah ada berapa, dah tu minggu depan hari pertama, exam mid sem untuk paper etr 300. Pening Aku. Tapi takpe, hujung minggu ni, aku akan pergi membakut sabah. Aku dengar, tempat ni cantik juga. hahaha. AKu ni orang Sabah, tapi tak pernah sampai ke membakut lagi.

Tapi, aku ke sana pun bukan sebab nak jalan-jalan ok. Aku terpaksa ke sana untuk our business proposal untuk paper etr 300 tu. Kalau yang pernah ambil paper ni, korang tahu la paper ni belajar apa. Aku ke sana nak tengok tapak kilang yang akan kami masukkan dalam proposal tu. huhuhu. 
Tapi harap aku sempat nak jalan-jalan round tempat tu. pas balik nanti aku upload gambar tempat tu cantik ke tak. Nanti korang semua nilai la sendiri. hahaha

ok, tak nak tulis panjang-panjang kali ni. Tapi selama ni aku tak pernah pun tulis panjang-panjang kan? hehe

so, aku tak dapat blogwalking ke tempat korang semua. Harap maaf. dah la internet slow macam siput, banyak lak kerja. Aku janji, pas semua selesai, dan cari masa internet ni tak macam siput, aku akan lawat korang semua ok? :D

ok, sayonara

18 Komen:

zaizax said...

ko buat bisness ape weh? aku dah bt las sem..

::SizuKa:: said...

aku dah pernah sampai membakut masa tahun 2007....;)

maslinamansor said...

bawa ole2 dari sana ya, bah....

feelinblue said...

kyubi.

bawak jeruk kelubi berbakul bakul okeh :P

sayaBerd said...

membakut tu ape doe.

gud luck btw.

ekeke

FarhanaDr said...

Aku suke sabah.. Rasa mcm nak ke sana lagi.. Nanti bawa aku jalan2 sana ek.. Ngeee.. :)

belacan89 said...

berhati2 d jalan raya ye...hehe

Eyriqazz said...

sabah best..tapio tak pernah pi membakut lagi.,kat area mana tu?

Monkey D Luffy said...

aku pun org sabah. x sampai lg kat membakut tu

Admin said...

bestnye p jalan2...wpun kita bsebelahan je..tp tk pernah sampai pun....hehehe

maya

http://coretanmayaku.blogspot.com/

DzulhafixiceD said...

aku sabah pon belom sampai..

Kyuubi_85 said...

Zai---> ko dah buat ke? minta tunjuk ajar boleh? aku buat biz belacan.. hehe

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

tak ke sana ,sabah lagi ba' :-)

Amirah Rashid said...

yeahh
jgn lupe ole ole ye :D

wanshah said...

pelajar bisness studies ke ni?.. ermm.. bagus2.. nanti dah habis stdy bleh kite wat bisness joinventure. heuheuehu..

http://wanshah87.blogspot.com

Kyuubi_85 said...

@Sizuka,

2007 dan 2010 rasanya x bnyk perubahan.. :D

bt pa pegi sana?

F I T said...

bro lama tak update? pe cita? lepas ni bawak balik kek lapis banyak-banyak hehehe

Cek Pertama Nuffnang Dah Sampai! Thanks Nuffnang Dan Encik Posmen!

deus X machina said...

souvenir aku jangan lupa kyubi
erk888