Blogger : We care

Tadi tengah aku lawat blog Mr Great Teacher Onizuka, Aku terbaca post terbaru dari abang ni tentang adik Ammar. Betul kata Abang GTO tu, dalam kita bergembira, ada juga orang tengah mengalami kesusahan.
Puan Azmaniza bt Mohammad Kamal rakan blogger dan nuffnangers perlukan bantuan kita disebabkan anaknya yang mengalami masalah jantung, Patent Ductus Arteriosus (PDA) sejak lahir.

 

Adik Ammar ni perlu menjalankan pembedahan yang dijangkakan pada 22 Februari 2010. Marilah kita  sama-sama cuba membantu adik Ammar dan keluarga dalam bentuk apa pun yang kita mampu. Buat entry  untuk blog pun boleh.

Semua rakan-rakan blogger, mari kita sama-sama menjayakan nuffnang charity projek

kalau nak buat sumbangan peribadi, boleh la didermakan pada (Azmaniza Mohamad Kamal – 514093114912 (Maybank))

Mungkin hari ni, adik Ammar yang perlukan bantuan kita. Manatau, esok hari kita pula.

P/s tolong menolong amalan mulia.. 

8 Komen:

nuRuLain_zAiNi said...

ni pon salah satu cara untuk kita membantu..

vidadarisakura said...

kesian eh.arap2 la bejaya tu pembedahan.amin

FarhanaDr said...

Jom bantu membantu.. :)

dzul hafixi said...

mari..

touyakaruma said...

Masa inilah untuk kita bantu membantu.

Eyriqazz said...

bagus...bantu membantu amalan mulia..bila tiba hari kita,mungkin kita pula disenangkan nanti

feelinblue said...

bantu membantu amalan mulia.

klw xdpt bantu dgn material pun.
sekadar berdoa pun dh ckup bgus.

neway.
entry kali nie mendidik kite supaya sedar yg langit xslalu cerah buat kita yg bernama manusia.

kan?

Kyuubi_85 said...

Ya, betul... jom ramai2 kita bentu adik ni...