Belum Terlambat Kiranya Aku Nak Ucap Selamat Tahun Baru Cina




Hai semua,

Dah lama aku tak update blog. Balik bercuti, so blog ditinggalkan seketika. Bila balik, aku tengok blog aku dah besawang. Visitor pun sorang dua saja. Tapi, takpe, pasni aku cerita kat sini sampai juling mata korang nak baca post aku nanti.. :D

Ok, mungkin belum terlambat kiranya aku nak wish pada semua kawan-kawan cina kita yang menyambut Tahun Baru Cina. Lagipun sekarang masih dalam mood ChineseNew Year kan.
Jadi, kepada semua yang menyambut Tahun Baru Cina, diucapkan selamat tahun baru. Moga di tahun baru ini membawa seribu rahmat kepada semua.

Cheers!!

6 Komen:

LORD ZARA 札拉 said...

nak angpau!

boleh tak?

deus X machina said...

angpau mana kyuubi???


m.u menang weh
GGMU!!!!!!!!!!!!

Mimpi said...

cpt2 update bnyk2..

Kyuubi_85 said...

@Lordzara,

weh, aku bkn chinese ko nak minta angpau.. huhu

Kyuubi_85 said...

@DeusXmachina,

weh, aku bkn chinese nak berangpau... lagipun aku belom kawen!!

wah, syabah Mu Menang!! yeah

Kyuubi_85 said...

@mimpi,

dah hapdet ni... hoho