Bagaimana Untuk Meletak Garisan Lurus Pada Entri

Ok, kali ni kyuubi nak share satu lagi tips, iaitu bagaimana untuk meletak garisan lurus seperti dibawah dalam entri anda.




Mungkin ada yang nak buat tapi tak tahu, dan ada mungkin yang tak kisah pun. Jadi, kali ni, kyuubi akan ajar cara yang sangat mudah. Aku ulang, sangat mudah. Ok sini caranya,


 


Salin kod html di atas dan letak pada mana-mana bahagian pada entri anda, dan lihat la hasilnya.

Selamat mencuba!!

8 Komen:

dzul hafixi said...

gua baru tau.. sumpah..

Hazzy Ishak said...

oh cmni ke?

Kyuubi_85 said...

@dzul hafixi,

oh, baru tau ke ni? ok pasni boleh la buat.. :D

Kyuubi_85 said...

@Hazzy Ishak,

ya camni la... try la

Nazatul shima said...

horizontal!hehehe..:)

Ah Fatt said...

bagus ni. boleh apply untuk entri panjang aku

hehe

Kyuubi_85 said...

@nazatul shima,

hehe... ya horizontal... :D

Kyuubi_85 said...

@Ah Fatt,

yaya, boleh sangat la tu..