Aku Susah Hati


Aku dah mula susah hati. Bukannya apa, kelas dah mula dan assignment pun pasti berlambak lepas ni. Dengan test lagi, kuiz lagi. Adoi. Aku memang akan sibuk lepas ni sebab nak tumpukan perhatian pada pelajaran aku. Aku ni student semester akhir, kalau aku tak buat betul-betul, kang aku "sangkut" kan susah. Tak Graduate on time macam member-member yang lain. Tak best la.

Dan kalau aku nak tumpukan masa lebih dengan study aku, mesti blog kesayangan aku ni jarang aku dapat update. Nanti berdebu sana sini, besawang sana sini. 


Mesti korang akan lupakan blog si kyuubi ni. Heh, ada juga orang sebut kayu ubi. ces! lantak la haha..
Blogwalking pun kurang la pasni. Dah internet ni pun lambat macam siput. Kalau aku pegi blogwalking, dalam sejam mungkin aku mampu buka 10 blog saja dengan kelajuan yang mengalahkan siput ni. aduh, lembab betul!

Tapi takpela, aku harap aku akan dapat curi masa nak update blog kesayangan aku ni dan jumpa kawan-kawan alam maya ni.

Adios!

23 Komen:

sayaBerd said...

kahkah.
ncb ko la ubi.
gud luck btw.

ayt last mmg xleh blah.
wakaka

Mohd Shahrul Hafizi said...

Jangan sampai berlipas dan bertikus sudah. Hehehe.

deus X machina said...

adios amigos tapi jangan berambus!!!!


apa pun selamat berassignment kyubi
erk888

Kyuubi_85 said...

@sayaberd,

haha... kan dah jadi blogger tegar part time.. memang tak bleh blah.. haha

Kyuubi_85 said...

@Mohd Shahrul,

aku letak racun tikus dan lipas kat sini supaya benda tu tak masuk... kah kah

Kyuubi_85 said...

@deusXmachina,

aku takan berambus punya... haha

tq.. :D

::SizuKa:: said...

weyh...ko student last sem u mana? hoho..kos pe? waa...selamat menghabiskan assignment yang belambak tu..;)

maslinamansor said...

Good luck...
Kalau berdebu... nanti sapu balik dengan entry yang best2 yea... :)

Hazzy Ishak said...

ada ubi ada batas...
ada hari ko caras caras...leh gitu?

hahaha
belajar rerajin jgn dok sibuk ngn blog je...

shasha bee said...

haha ! sya pon panggil kayu ubi gak mula mula tuhh. sila jgn marah. hik3.

wah3..semester akhir? kna btol2 nih cpt grad! bestnyerr...

Mohd Shahrul Hafizi said...

Jangan letak racun sembarangan. Nanti ada orang tersalah telan plak. Hahaha.

dina said...

inche kayu ubi! Gudluck! ahahahahaa

Merah Baldu said...

kne balance kan la...xkan asyik 24hrs nk blogging.gud luck for final sem

monica said...

klu ada masa tu,updated la k..gud luck..:)

maisyara Pot! Pot! said...

aq tidak akn lupe dgn budak sesengal ko ni. agagagaga.. gudluck yeah! wei! doa kn SPM aq elok. smlm aq mimpi result bgus! ade org ckp mimpi tu bertentangan dgn yg realiti. mksud yea nnt aq yea result KO! grrrr.. seram siot!!!!

DzulhafixiceD said...

tak baik la mencuri.. kehkehkeh

Yati said...

Kyuubi,
masa belajar la masa yang paling best sekali, compared to nanti dah bekerja dan seterusnya. So, enjoy every moment, study elok2. Untuk masa depan kita jugak. Kak Yati dulu pun student juga. Kalau tak study betul2, nanti dah tua macam akak, nyesal tau, sebab kita tau kita boleh buat lebih baik. :)

maCy said...

takpe.. jgn bersawang mcm blog maC udah ler.. huhu

kawie2020 said...

hehhehehehe... kyubi masih lagi rajin jenguk blog kawie kan... terima kasih yer... hehhehehehehe

Eyriqazz said...

comella dinosaur tu..ishh,ni yang buat nak beli dinosaur ni...hik3..

ninim said...

study bebaik tau

F I T said...

sekarang nak cuti blog pn ok je sebab nuff tak byk iklan..hehehe kalau sayang nak tinggal blog, buat je entry yang scheduled..buat entry awal-awal pastu publish je ikut masa yang ditetapkan..takde la bersawang je laman sesawang ni hehehe :)

feelinblue said...

same la pun.

bz memanjang. tp blog tetap kna hapdet :P