Sunkist Oren+Lemon tak sedap!!

Kelas aku tadi petang cancel, dan disebabkan itulah aku pergi merayau. Bosan duduk hostel saja. (yang tu alasan je tu, sebenarnya memang kuat merayau aku ni).

Sebelum balik tu, singgah kejap beli stok makanan, dan aku teringin nak minum jus oren. 




So, aku beli la jus oren & lemon macam gambar kat atas tu... nampak macam sedap kan?
ingatkan sedap, rupanya.. Aku tak suka la!! rasa pahit semacam je. Rupanya dengan kulit lemon tu sekali dikisar nak jadikan jus.. adeh
mungkin kalau korang yang suka makan benda-benda yang pahit, korang suka la. Tapi aku serius tak suka la.

Tapi apa dah boleh buat, dah dibeli. kena habiskan juga. Tak Baik membazir ni. Lepas ni, serius aku takan  beli jus oren & lemon!!!!

p/s nasib je aku beli, kalau free dah aku buang... hahaha

12 Komen:

black_mel said...

sunkist ni orange dgn apple aloevera jer paling sedap...

deusXmachina® said...

Sunquick gak sodap!!!

niny said...

I like tropicana twister more :P

touyakaruma said...

tak suka pahit !!!

ezzati said...

tak pernah try..hehe

Kyuubi_85 said...

@black_mel, oo ye ke? nanti la try.. aku suka minum jus oren je slama ni.. tak png cuba yg lain..


@deusXmachina, hahaha... betul ke tu... jrg la minum sunquick... nanti nak try yang ni gak.. :D


@nini, yaya, yang tu pun sedap juga..


@touyakaruma, ya betul.. tak tahu pula slama ni yang tu pahit sehingga semalam.. huhu


@ezzati, try la.. sure awk tak suka.. haha.. gurau je... :D

Amirah Rashid said...

same dgn niny
tropicana twister mmg sedap!! :D

Kyuubi_85 said...

@Amirah Rashid, ya, memang sedap tu.. pnh gak try... tapi mcm manis sangat la.. :D

ida said...

opss...jgn minum yg manis sgt... nnt post entri..."org malaysia kuat mkn gula.." hehe...

aaron sols said...

i like real natural squeeze orange juice plus honey.... no artificial sugar n preservative....tp leceh la klu tinggal kat hostel ni...evrythin must be instant...hahahah... :p

Kyuubi_85 said...

@ida, yela kan... lupa pula kat entri kau pasal gula tu... hehe

Kyuubi_85 said...

@aaron sols, wah, very the sedap... tapi memang dah lumrah yang tgl kat hostel... semua perlu nak cepat... sebab tu perlu yg instant... hehe