Perbuatan Yang memalukan lelaki!!!

Entri kali ni adalah khas untuk lelaki je, girls is not allowed, sebab ni adalah kisah benar dan aku rasakan benda ni memang sangat memalukan bagi kaum lelaki.

Tapi if girls readers nak juga baca, jangan pula korang nak kutuk lelaki sebab setiap manusia mempunyai kekurangan masing-masing.



Kisah ni berlaku dengan seorang rakan wanita aku. aku bagi nama si X je la. kang aku bagi nama sebenar, dia pula yang famous, bukan pula si kyuubi ni.. hehehe.. gurau je..

Ok, nak dijadikan cerita, 2 hari yang lepas, selepas habis kelas, kawan aku si X ni nak pulang rumah. Nak pulang rumah, dia kena naik bus. Masa, dalam perjalanan tu, si X ni pun tertidur kerana mungkin kepenatan kot dia ni. aku tak tanya pula..

Masa dia tidur tu, dia terjaga bila menyedari ada seorang lelaki yang duduk di sebelahnya. Lelaki tu katanya tak boleh duduk diam dan seperti sedang melakukan sesuatu. Bila kawan aku si X ni tengok.. Makkk oooiii!!!! Si lelaki tu tengah melancap @ Onani di sebelahnya!!!

Dan, lelaki tu katanya tak malu nak bagi dia tengok kemaluannya tu?

wei, dah tak tahan sangat ka sampai nak buat macam tu depan orang??? Kalau ya pun nak buat benda tu, buat la kat tempat yang tak ada orang, ni depan orang lain, dah tu perempuan lak tu.. Buat malu kaum lelaki je..

Buat benda tu dosa tau, dia tak tau ke tu, ke tau tapi buat-buat tak tau pula?

Aku yang dengar ni pun malu sangat dah, apa lagi nak buat depan orang.. Tak patut betul la benda ni berlaku..

Tak tau la apa nak jadi dengan masyarakat kita sekarang ni..


P/s lelaki di luar sana, tolong la jangan malukan kaum kita ni.

54 Komen:

ida said...

Ayooooooooo......malunya.......
cisss.... ada pl buat gtu....
eeeee.... teruk btl...

ainShahajar said...

hmm
jantan itu menggunakan kwn perempuan kamu sebagai bahan

takotnya.. trauma kalau mcm tu.. jgn bg dia naik bus mlm2 lg lah

amat bahaya

kenapa lelaki tak komen.haha

Hazzy Ishak said...

lucah gile laki tu...pesal tak sepak kepala dia sekali...

ops telebih sudahhh

sI tEDI said...

aku x baca.. x boleh baca kan?
aku komen jek!! la la la la

M O N I C A said...

eee..ada jgk org mcm tu zaman skg ni..hehehehe..saya baca..:P

Fina Fento said...

kalau saya mesti trauma seminggu takleh tengok org lelaki T___T

waktu belajar dulu selalu je ada org buat camtu kat dalam kereta. parking kat bawah n ktorg yang dok tingkat 4 ni sah-sah nampak..kena pulak kawan serumah jenis melayan. siap bg no tpon melayan mamat mengong tu buat menda tak senonoh..yarkh~

feelinblue said...

nie laki nk komen...

laki 2 psikotik kot..

maybe die de ketagihan/takleh tgk pompuan. die mesti akan onani.

kte jgn cpt judge die.
mmg ade laki dlm cmtue dlm dunia neh.

so. pd laki2 lain yg de tanda2 cenggitu,cpt2 la pg rawat k.

bnda nie leh lagik dirawat selagi ade kemahuan nk berubah.

satu lagik.

**bukan sume org ade sakit mcm nie.

sume kna pandai jga diri masing2.

Kyuubi_85 said...

@ida, ya memang memalukan la if dia buat kat tempat terbuka mcm tu..

Kyuubi_85 said...

@AinShahajar, benda ni bukan berlaku masa mlm tapi ptg.. nasib kawan tu tak trauma.. :D siap dipost kat mukabuku lg.. :D

vidadarisakura said...

aku pun pena kena macam tu.
tapi org tu nda sure gila ka apa.
tapi serius takut gilak sampai betapuk bawah meja ni nangis2 sebab takut.hee

Jard The Great said...

erkk!

cik syazni said...

woa..

NUNU EERA said...

erm..speechless..

Dean said...

hahahahaha..tu sangap tahap gila babeng la...malu babe lelaki mcm tu...ak rasa la kan...pompuan yg kat dpn die tu seksi sgt kot sampai da tak tahan lelaki tu nengok..hahahaha...wateva pun..selute la laki tu..mmg kelas!! hahaah

dzul hafixi said...

kawan hang hot kot..
adeh..

bodo punya manusia..

Nazatul shima said...

uiiii~ bengongnye!!!

phatgurl said...

memang ada org2 yg cenggitu. flasher namanya. penyakit tu... tak senonoh kan. dlm bas pun jadik. isk3

Kyuubi_85 said...

@hazzy, kawan aku terkejut sampai tak leh nak cakap apa pun dah.. tu yg tak sempat sepak tu.. haha

Kyuubi_85 said...

@hazzy, kawan aku terkejut sampai tak leh nak cakap apa pun dah.. tu yg tak sempat sepak tu.. haha

Kyuubi_85 said...

@si tEDi, haha...bagu2.. :D

Kyuubi_85 said...

@monica, entah la... ada kot... kalau takde camne my fren tu kena camtu kan.. :D

Kyuubi_85 said...

@fina, alahai, apsel lak korang g lyn mamat tu... makin ketagih la dia tu... ish3

Kyuubi_85 said...

@feelinblue, memang ada ka penyakit camtu? tak pnh dgr la pla... tapi betul la, if ada pnykt tu baik pegi rawat cepat..

feelinblue said...

kyubi..

baru igt.

ade la..

nama die 'flasher'.

mmg ade...

Amirah Rashid said...

ooopss
sy terbaca
haha
pelik gila laki tu
mcm mne la blh buat dlm bas??
ish ish ish

Amirah Rashid said...

ooopss
sy terbaca
haha
pelik gila laki tu
mcm mne la blh buat dlm bas??
ish ish ish

niny said...

mmg pelik org gitu. sex maniac lah tu. dunia~

uvais said...

tu bkn laki dh kyuubi, tu binatang buas nmnye...tp serius memalukan thp dewa :(

jane said...

tak leh baca kan??
kekeke

jd aku komen je...lallala

Kyuubi_85 said...

@vidadarisakura, adeh, ko pn pnh kena gak? pelik la org mcm tu sgp buat dpn org

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

seramz ai baca n3 yu...

huhuhuhu.....

Kyuubi_85 said...

@Jard, terkejut ke? :D

Kyuubi_85 said...

@cik syazni, kagum ke terkejut tuh? hehe..

Kyuubi_85 said...

@nunu eera, ya memang tak bole kata apa kan.. memang pelik sgt...

Kyuubi_85 said...

@Dean, takde seksi weh... kwn aku tu pkai baju kurung beb

Kyuubi_85 said...

@Dzul hafixi, tak la... biasa je pun..

Kyuubi_85 said...

memang bengong nazatul... ish3

Kyuubi_85 said...

@phatgurl, ada ke rawatan utk penykt tu?

Kyuubi_85 said...

@Amirah, tulah yang aku bengong tu... dlaam bus pun bleh jadi..

Kyuubi_85 said...

@nini, ya dunia memang mcm ni,,, pelik kan

Kyuubi_85 said...

@uvais, ya betul tu... mcm takde perasaan malu je

Kyuubi_85 said...

@jane... hehe... nanti kang ko baca, terus tak terkata... haha

~0~ said...

bangkai btol jantan tue....sial...

ninim said...

isk
tak ada benda lain yang dipikrnya

Kyuubi_85 said...

@yanie, sapa tak seram kan kalau jadi mcm tu depan kita..

Kyuubi_85 said...

@~O~, ish3 memang bangkai... tak patut betul..

Kyuubi_85 said...

@ninim, dia dah ketagih sangat kot... better terus kawen kan, tak perlu la nak buat mcm tu kat depan org lain lg..

mie said...

abis sume komen sy bca..nk trgelak pn ade..ye ke btul trjadi nie?
ssh nk caye? sewel ke ape org 2?

Kyuubi_85 said...

@ya mie.. memang betul terjadi... aku pun tak pcya juga tapi tu la kawan aku crita kat aku... siap dia post kat facebook lagi tuu..

niks!!!!!!!!! gila!! said...

emang la laki budu yang pnah ku dengar adududui

Kyuubi_85 said...

@niks, ya memang gila la laki ni..

Anonymous said...

sapa ppuan 2...maw taw ni..hint2 dia jak la...klur la dia punya mani sana...haha

Kyuubi_85 said...

@anon,

takyah la nak reveal nama org tu kat sini..
ya dia gtau kat aku kuar benda tu... huhu

Anonymous said...

bukan saya tu ar KYUBBI!!!haha..ubi panassss