Penyertaan Contest Lekat & Menang anjuran www.azizwan.com


** entri ni adalah sticky post sehingga 15/01/2010. Semua update terkini ada di bawah.



wei!!!

korang nak menang duit tak? Senang je... aku ada caranya :D

Ni haa.. Ada contest kat http://www.azizwan.com/ hee...

Tak la sampai beribu hadiah, tapi duit juga kan? tak susah, dan tak perlu buang keringat nak sertai contest ni...

Aku dapat tau contest ni dari http://bytcontest.blogspot.com/2010/01/penyertaan-contest-lekat-menang-anjuran.html ... hehehe.. (skemanya :D)


So kalau korang nak join contest ni, klik kat sini... Jom MENANG DUIT

Hadiah utama adalah Rm50 manakala untuk refferer pula adalah Rm30.. berbaloi gak.. bukan kerja berat punn.. hee

Simple je nak join contest ni.. Buat 1 entri je dah bleh join..

Tarikh akhir nak sertai contest ni adalah pada 13 Januari 2010 tepat jam 11.59pm...

So, cepat rebut peluang ni!!!!!!!!

6 Komen:

LUKISAN PENA said...

cam best jer contest ni...

tqvm sudi melawat

Kyuubi_85 said...

join la, masih sempat ni... hehe

no hal... :D

~0~ said...

cam menarik...

Kyuubi_85 said...

best.. tapi tempoh dah tamat dah.. :D

Solehah said...

menarik n senang eh.

Kyuubi_85 said...

ya memang senang kan.. Anyway my first contest i join... hehe