Hujan Punya Pasal

Sejuknya pagi ni. Hujan tak berhenti-henti dari semalam. Nak berhenti pun kejap je.
dah masuk musim hujan kot. Aku tak ada nak buat apa-apa hari ni. Jadi duduk menghadap laptop je la dan update blog ni sambil tengok-tengok blog orang nak baca cerita yang best.

Sepatutnya hari ni aku keluar dengan gf aku, tapi memandangkan hari hujan, sejuk pula tu, rancangan kami nak keluar hari ni tergendala pula. Dia janji nak belanja aku tengok wayang...hehe
Tapi pasal hujan ni, melepas la aku nak kena belanja tengok wayang hari ni... :(
Pas tengok wayang, nak pekena nasi beriyani... huhu
yang ni pun melepas juga.. tak patut betul la..

So, ada sapa2 di luar sana yang sanggup meredah hujan dan belanja aku?? hehehe..

Heh, tak pe.. nanti minggu depan aku doakan hujan tak turun... Aku nak tagih Bahagian aku!!!



4 Komen:

Uruchimaru @ kf said...

jgn mem hujan!

Kyuubi_85 said...

hehehe... tapi romantik tau if dengan gf... hehe

Anonymous said...

heheee...hari dah ganti kan?? dah mkn nasi briyani kan??? :D

Kyuubi_85 said...

dah makan gak... hoho.. ok la