Geng kelas Aku yang comel loteh

Tiap orang pasti akan bertemu dengan kawan baru, mungkin bukan selalu tetapi sepanjang kita hidup pasti kita akan ada masanya kita akan bertemu dengan mereka..

 
Thanks pak cik Google untuk gambar ni


Aku juga mengalaminya semasa mula-mula menginjakkan kaki ke universiti. Mula-mula tu, memang sangat asing bagiku yang langsung tiada kenalan ketika itu. So, masuk kelas pun semua muka stranger saja. Dan bermula la kisah perkenalan aku dengan member-member kelas aku yang biol-biol, best-best dan macam-macam ragam lagi lah.

Sekarang aku dah masuk semester akhir, aku nak tampal muka rakan-rakan aku kat dalam blog aku ni sebagai kenangan yang aku pernah kenal dorang semua ni masa aku belajar.

Meh tengok kawan-kawan aku ni.. :D



azfa, wawa, niks. yang ni model jeans terbaru.. hehe



 
nah, tengok, siap peragakan jeans lagi.Kepada syarikat diluar sana yang perlukan model, sila contact aku, tapi untuk seluar jeans je ya.. hehe
eh, korang beli kat mana tu? kat pasar malam di luar kampus tu ya?




eh, ni ada model baju kurung.. cantik menarik, kau memang kena bomm!! hahaha
Shila and sara... jangan marah



Alahai kesian kat sorang ni.. kenapa tu, sakit? dah makan ubat? Ke rindu kat abang sayang, si Gutz?
yang ni model lab coat.. hehe
jangan marah ya lin.. :D



weh, yang ni member tengah study kuat.. bagus-bagus, teruskan usaha.. (Korang nak lawan aku ke ni masa final nanti?hehehe...)
ida dan farizan, korang jangan marah ye... keluar muka korang dalam blog aku..



alahai, abang manis dan adik cantik... :D
is, comel la ko dengan abang sha.. :D



Abang Nysius tengah bagi ucapan... abang tengok la kt kamera ni... jangan la malu-malu... hehehe :D




Abang Aaron pun tengah berucap juga.. wah, muka yang nampak sangat bersemangat... :D

 
clarice, gadis dusun dari sabah..

Ni sajalah muka kawan-kawan aku yang sempat aku curi nak letak kat dalam blog aku ni. Orang yang paling aku sayang juga ada kat sini... Cuba teka yang mana satu kalau korang tahu...hehehe

Gambar aku nantila aku letak kat sini... mesti ada entri special kalau nak letak gambar aku kat sini... hahaha

Anyway, to all my friends, i hope our friendship will last forever. Not only during our study buat until the end of my breath, you will be my friend!!! :D

p/s entah apa dorang nak buat kat aku pasni kalau dorang tahu muka dorang ni jadi tatapan kat sini....


16 Komen:

feelinblue said...

eh2. aku org 1st la.
HAHA

nice sume..

best kan jmpe kwn baru...

hargailah kawan selagi mereka masih ada di dpn mata.

:)

Jard The Great said...

rindu lak zaman studi aku.. hehehe

sI tEDI said...

ramainya kawan2 die..

aNiSa hANg tUaH said...

hai hai

nape kau tak publish gmbr kau
hehehe

mesti kacak dan mempesona
:)

Kyuubi_85 said...

@feelinblue, hahaha... bertuah ya ko kali ni jadi org 1st.. ya memang best.. tapi susah masa nk mula2 kenal.. :D kenal ngan korang pun best gak... rakan-rakan alam maya.. hehehe

Kyuubi_85 said...

@jard, sebab tu la aku nak abadikan kenangan ni disini... aiseh ayat cm nak mampui... haha
pegila sambung if masih ble smbg... hehe

Kyuubi_85 said...

@sI tEDI, yang baru separuh kwan kelas aku tu.... ada lagi yang aku tak sempat curi gambar... hehe

Kyuubi_85 said...

@aNiSa, hahaha... if nak publish gmbr aku nak kena ada entri khas... haha
tak la kacak mana pun.. paling pun cair gak semua yg baca blog aku ni... hahaha
tak la, gurau je k.. biasa je..

nursarah said...

besh kan friendship zaman blaja...sweet sesangat.

f is fikah said...

so sweet~~
dah suruh kawan2 tengok entri ni??
sure touching punye~~

ida said...

ahakhss... i dah tgk entri ni... tp my pic 1 jer???? kedekut la kyuubi ni... :D

Kyuubi_85 said...

@nursarah, ya memang best... nanti bila dah berenti belajar mesti terkenang kembali kisah dengan member time study ni..

Kyuubi_85 said...

@f is fikah, dah suruh dah... dorang tak komen pla... sorang ni je yg komen.. tu yang tak puas hati gmbr dia 1 je... hehe
yala, kang aku letak gambar ko banyak2.. :D

ida said...

haha...
yala...ble jg muka aku ni femes nnt...
:D

Kyuubi_85 said...

@ida, hahaha... aku on ja ni... nanti aku ambil gambar candid letak kat sini... haha

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

muka ko mane? isk