Blog Aku Genap Sebulan


Akhirnya genaplah sebulan usia Blog aku. Selamat menyambut usia ke sebulan kepada Kyuubi dalam blogging!!! dan kepada Everything Beautiful. :D

Kalau kamu tengok,  post pertama aku pada 19 Disember 2009. entah apa-apa ja yang aku tulis sini. Biasala la tu, orang baru mula menjejakkan kaki ke dunia blogging ni kan. Manalah nak tahu apa-apa lagi kan. Tapi, aku membaca blog orang dan membaca tips-tips yang pak cik Google sajikan, dah tahu serba sedikit pasal blogging ni.

aku baru sangat lagi dalam dunia maya ni, so kepada otai-otai blogger diluar sana, silala berikan tunjuk ajar kepada budak yang baru belajar ni. Banyak lagi yang saya perlu belajar dan saya perlu ketahui, dan berharap minat dengan blogging ni takan pudar... :D

Buah cempedak diluar pagar,
ambil galah tolong jolokkan,
saya budak masih belajar,
kalau salah tolong tunjukkan.

Happy Blogging to all!!!


9 Komen:

sI tEDI said...

Tahniah!
tingkatkan kemahiran menulis!

Kyuubi_85 said...

@sI tEDi, ya thx atas nasihat tu.. anyway, secara jujur teruk ke cara penulisan aku ni?

Eyriqazz said...

wah2,good luck..teruskan usaha...

Great Teacher Onizuka

Aku said...

Cayalah bro..!
Hope ko & blog ko terus sukses...

Satu je Aku perasan bro...
Kata ganti nama ko pakai tu.
Kejap aku, kejap saya...
Kalau boleh pakai satu je...

Pape pun suka ati ko la,
blog ko kan... :-)

p/s - Aku ni bukan otai, mungkin petai kot.Sory la kalau komen Aku ni buat ko terasa...Peace No War..!

phatgurl said...

It's a perfect start. Happy Blogging~!!!

Kyuubi_85 said...

@Eyriqazz, thx bro... ya nak berusaha la ni.. hehe

@Aku, thx atas nasihat tu.. tak terasa tapi tersentuh je... hehe
tak la, thx ats teguran... teguran yang membina tu.. thx bebanyak..


@phatgurl, ya, happy blogging to all...

touyakaruma said...

Blog ko dah makin tua nampaknya

Hazzy Ishak said...

tahniah tahniah!!

Kyuubi_85 said...

@touyakaruma, baru sebulan jagung ni... hehe


@hazzy Ishak, thx hazzy.. :D